Hva er det jeg driver med..

Mine tanker rundt det jeg driver med:

Spikking er litt som å tegne fra alle kanter på en gang, og mange av prosjektene mine har en eller annen form for balanse som et endelig mål. Tosombalansen handler om å se seg selv som en del av en helhet. 

Figurene mine har ofte en historie, men alt skal ikke ha noe dypere mening. Å spikke figurer er først og fremst en lek i å se om jeg får til det jeg har tenkt. Og å ha å ha med prosjekter i lommen, som jeg kan spikke på når anledningen byr seg. 

Denne hjemmesiden får utvikle seg litt over tid. Når man bruker så mye tid på spikkeriene som jeg gjør får ofte figurene sin egen historie, og de skal kanskje også få en egen plass på hjemmesiden. 

Webdesign: M. Tvervaag
Alle rettigheter forbeholdt Jørgen Kocback Bølling
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang